Elektroelement - Filipa Višnjića br5, 21000 Novi Sad, Srbija | 021/480-13-55

UKRSNI KOMAD T-T 90X90/3 - JUS.N.B4.936

Kontaktirajte nas za cenu
Kataloški broj: 131102

UKRSNI KOMAD T-T 90X90/3 - JUS.N.B4.936

.

ROK  TROŠKOVI  I  NAČIN  ISPORUKE        

Proizvodi  kupljeni na web  stranici   www.elektroelement.com   isporučuju se putem  neke  od     kurirskih   službi  :  Aks ,  City express , Beks ....

Plaćanje  poručene  robe  se  vrši   po  predračunu/ponudi      virmanski   nakon  potvrdjene  porudžbenice .

Troškovi  isporuke  za  porudžbine  preko   10,000,00  din   idu  na  teret  Elektroelement a ,   a  za  sve  manje  porudžbine  trošak   isporuke  plaća  kupac   po  važećem  cenovniku  kurirske  službe  koja  vrši  isporuku .

Rok isporuke je od 1-7 radnih dana od trenutka primanja porudžbenice.

 Elektroelement   se trudi da proizvode koje kupe  naši kupci ,  dobiju u što kraćem mogućem roku i u najvećem broju slučajeva  taj  rok je 2-3 radna dana.

U slučaju  da  je  za  određene  artikle  potrebno  da  čekate  duže  od  navedenog roka  ,obavestićemo   Vas  putem  maila  ili  telefona  koji  ste ostavili prilikom  poručivanja.  Dostava  pošiljki  se  vrši  sa  našeg  skladišta  u  Novom  Sadu   putem  brze  pošte  svakog  radnog  dana  ,    pošiljke  šaljemo  na  Vašu   adresu   na  teritoriji  cele  Srbije.

Kompanija  Elektroelement  zadržava  pravo  promene  cena   bez  prethodne  najave, fotografije  su  simbolične  i  ne odgovaramo  za  moguće  greške.

aks_1

Troškove dostave putem AKS a  možete videti na sledećem linku : cenovnik dostave

 


SIGURNOST KUPOVINE

Sigurnost i zaštita podataka

 

1. Zaštita privatnosti

 

Svaka informacija koju nam ustupite biće korišćena isključivo u svrhe za koje je namenjena. Sve Vaše lične informacije su potpuno sigurne, a njihova privatnost je zagarantovana  sigurnosnim merama i serverskom zaštitom. Budite sigurni da ne prodajemo, ne iznajmljujemo i ne prenosimo Vaše lične informacije prema bilo kom subjektu osim u svrhu poslovnog odnosa  Elektroelement ,  te Vas kao korisnika naših usluga. Zadržavamo pravo upotrebe informacija od opšteg značenja.

Elektroelement  se obavezuje pružati zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su neophodni za ispunjenje naših obaveza, informiše kupce o načinu korišćenja prikupljenih podataka, redovno daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketing  kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo našim zaposlenima  kojima su ti podaci neophodni  za obavljanje posla.

 

2. Reklamacije dostavljenih artikala

Poručene  proizvode  pažljivo  i  detaljno   ćemo  pregledati  pre  slanja    i  dobro   zapakovati   kako bi do Vas stigli neoštećeni , isključivo u originalnoj ambalaži.

Kupac ima pravo na povraćaj robe nakon dostave ukoliko mu je:

 

- isporučena roba koju nije naručio

- isporučena roba koja ima grešku ili vidljiva oštećenja nastala prilikom transporta

 

3.Reklamacija na oštećenje u transportu

 

Veoma je važno da sva oštećenja u transportu, vidjliva na pakovanju proizvoda odmah prijavite kuriru koji vam isporučuje robu. Svako oštećenje pri transportu, nedostajanje nekih delova i eventualnu neispravnost nekog proizvoda kupac je dužan da prijavi u roku od 24h od prijema robe.

Ukoliko uočite takvo oštećenje:

- Nemojte potpisati prijem pošiljke

- Zamolite kurira da sačeka dok proverite da li oštećenje na pakovanju uslovilo i oštećenje samog proizvoda ili gubitak delova. Ukoliko proizvod nije oštećen, i svi delovi su na broju, potpišite prijem pošiljke

- Ukoliko deluje da je proizvod oštećen (ili da nedostaju delovi), definitvno odbijte prijem pošiljke, i javite se nama, radi utvrđivanja daljih koraka kako biste dobili ispravan, neoštećen proizvod

- Ukoliko ste ipak primili pošiljku, a kasnije ste zaključili da je došlo do oštećenja u transportu

-Obavezno sačuvajte originalnu ambalažu, u kojoj vam je pošiljka isporučena

-Molimo da slikate oštećenu ambalažu i proizvod, i sliku pošaljete putem e-maila office@elektroelement.com

Elektroelement želi imati zadovoljne kupce i ukoliko niste zadovoljni proizvodom možete ga vratiti o svom trošku u roku od sedam dana nakon prijema robe. Elektroelement  će odobriti povraćaj robe i storniranje narudžbine nakon prijema opravdane reklamacije u pisanom obliku koju Vas molimo da nam pošaljete putem e-maila: office@elektroelement.com

Proizvod mora biti vraćen u originalnom pakovanju, nekorišten i neoštećen uz originalni račun koji je kupac dobio uz dostavljene artikle. U protivnom, NEĆEMO uvažiti reklamaciju. Zamenu artikla moguće je obaviti u roku sedam dana od dana prijema proizvoda, ukoliko je zamenski artikal dostupan. Ne vršimo povraćaj novca, već isključivo zamenu artikla. Elektroelement  snosi troškove povrata robe zamenskog artikla  na adresu kupca. U slučaju povrata robe koji nije nastao propustom Prodavca, kupac snosi sve manipulativne troškove koji su nastali.

Svi zaposleni u Elektroelement   kao  i  svi  naši  poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnost

Rek.list E.E. 2019

 

USLOVI  KORIŠĆENJA

Dole navedenim uslovima korišćenja uspostavljena su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

 

Opšti uslovi

1. Nakon samog prijema porudžbine putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu.

2. Nakon potvrde porudžbine od strane kupca putem email-a ili telefonski, porudžbina je neopoziva.

3. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u dogovorenom roku.

4. U slučaju bilo kakve promene, prodavac je obavezan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde porudžbine.

 

Garancija kvaliteta

Elektroelement  garantuje za kvalitet svojih artikala. Svi proizvodi su originalne robne marke i u potpunosti odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu. U slučaju odstupanja od navedene specifikacije ili oštećenja obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo, a sve troškove zamene snosi Elektroelement . Proizvod je potrebno da vratite u originalnom pakovanju sa računom. Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica nepravilne I nestručne upotrebe.

 

Saglasnost i promene uslova

Korišcenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Vi se obavezujete da ćete se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važece tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja email obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

 

 

POLITIKA PRIVATNOSTI

Elektroelement doo  poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca. Podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke o korisniku, Elektroelement doo neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani.

Elektroelement  nikada neće insistirati na registraciji, sakupljanju i korišćenju podataka o maloletnim licima pa se ne možemo  smatrati odgovornim ukoliko maloletna lica ipak upotrebljavaju sajt i registruju se na njemu sa lažnim podacima.

Sva pitanja, komentari, predlozi i svaki drugi dobrovoljni kontakt od strane korisnika, uključujući sve multimedijalne i druge materijale poslate na  elektroelement.com  preko elektronske pošte ili na bilo koji drugi način se neće smatrati poverljivim. Ovakvi materijali se dalje mogu koristiti bez ograničenja, na bilo koji način i u bilo koju svrhu. Korisnik se obavezuje da na sve materijale koje šalje na elektroelement.com polaže autorska prava, te da njima ne ugrožava privatnost ili prava drugih lica/korisnika.

Elektroelement se obavezuje da će sve materijale dobijene od strane korisnika, tretirati sa strogom diskrecijom, te da ih ni pod kojim uslovima neće davati na uvid trećoj strani u obliku koji na bilo koji način može da se poveže sa identitetom korisnika.

Elektroelement zadržava pravo da, u skladu sa zakonom, a bez znanja i obaveštanja korisnika, prikuplja određene podatke o korisnicima, dobijene tokom korišćenja elektroelement.com . To su isključivo: podaci o računaru ili drugom pristupnom uređaju, geografskoj lokaciji, kao i podaci o Internet provajderu. Ove podatke ćemo koristiti isključivo da poboljšamo sadržaj i dodatno ga usmerimo i prilagodimo svojim korisnicima.

Korisnici procesom registracije daju saglasnost da ih Elektroelement doo obaveštava o novostima, akcijama i drugim dešavanjima za koja smatra da mogu biti interesantni korisniku.Elektroelement  se obavezuje da svakom korisniku obezbedi mogućnost da se lako i jednostavno ogradi (odjavi) od daljih obaveštenja tog tipa.

BRENDOVI

newsletter

VIDI LISTU ZATVORI