Elektroelement - Filipa Višnjića br5, 21000 Novi Sad, Srbija | 021/480-13-55

Unica program, usb media

Bezbedan, komforan i moderan dom

Schneider Electric tim stručnjaka kreirao je vrhunski kvalitetne proizvode koji čine da i renoviranje električnih instalacija u stambenom ili poslovnom prostoru bude uživanje i unese taj bitni element detalja u prostor. Ne samo da se postiže neophodna sigurnost, nego je instalacije izuzetno lako montirati, a pritom se možete poigrati dizajnom i bojom.

 

Sigurnost na prvom mestu

Širok asortiman Schneider Electric proizvoda štiti imovinu od požara i električnih opasnosti i pruža neprocenjivi osećaj sigurnosti. Sigurnost stambenog prostora nalazi se na prvom mestu prilikom renoviranja. U skladu sa tim, zamenite staru električnu instalaciju i dotrajalu razvodnu tablu, proverite udaljenost utičnica od izvora vode u kupatilu i kuhinji. Dakle, treba otkloniti svaku mogućnost za izazivanje nezgoda, što će vam osigurati bezbednu sredinu i miran san.

 

Dom odaje vašu ličnost

Schneider Electric je demonstrirao kako funkcionalni objekti zapravo mogu značajno da poboljšaju lepotu doma, kreirajući čitav niz modernih ali praktičnih i inteligentnih rešenja koja unose revoluciju u svakodnevni život. Bilo da odaberete običan prekidač ili utičnice, taster ili komunikacionu utičnicu iz Unica programa elektogalanterije, vaš dom će se isticati stilom i funkcionalnošću.

 

Komfor i zabava

Program UNICA prekidača, koji je kreiran prateći potrebu za funkcionalnim i praktičnim rešenjima, uštedeće vreme i pružiće komfor. Široka lepeza pametnih rešenja lako može da se prilagodi postojećim ili novim instalacijama. Schneider Electric dimeri za osvetljenje, termostati i detektori prisustva su sastavni deo elektro uređaja, koji se lako integrišu u postojeće instalacije i mogu se kontrolisati okretom prekidača. U bogatoj ponudi možete pronaći sve, od običnih prekidača i utičnica do taster i komunikacionih utičnica. Tako na primer, za one koji slede moderne tehnologije, ponuda Unica Wireless specijalno je projektovana na bazi daljinskog upravljanja svetiljkama i aparatima u domu. U pitanju je bežičan sistem, tako da nema otvaranja zidova i polaganja novih kablova, niti potrebe za krečenjem ili menjanjem tapeta. Upravljanje je moguće sa bilo kog mesta, kao i pravljenje odgovarajućeg scenarija. U ponudi se nalaze nove UNICA multimedijalne utičnice koje omogućavaju da se dovede signal od centralnog uređaja (npr. DVD, TV, računar ili Home media centar) do perifernih uređaja (npr. projektor i slušalice) koji se nalaze na udaljenosti većoj nego što dozvoljavaju kablovi koji se obično isporučuju uz te uređaje. Tu su i UNICA USB utičnice za punjenje mobilnih telefona, tableta i sličnih uređaja koje dolaze u četiri boje i vrlo ih je lako upariti sa nekim od brojnih UNICA okvira.

BRENDOVI

newsletter